Sommarens största fotbollsrea Se mer 👉

Unisport Youngster testar PLAYR | Läs recensionen här

17.12.2018

Skrivet av André Nilsson

PLAYR är en av de grymmaste fotbollsprodukterna just nu. Vi ville kolla närmare på den för att se hur PLAYR SmartVest, SmartPod och appen fungerar. Så vi skickade ut vår Unisport Youngster, Yasin, för att testa den.

PLAYR Intervju med Unisport youngster

Vi har intervjuat 15-åriga Yasin, som spelar för BK Frem i Köpenhamn. Vi ville lära oss mer om hur PLAYR fungerar, så låt oss starta med intervjun för att se vad han har att säga.

Först vill vi veta hur många gånger han använde PLAYR och i vilka situationer. Han svarade att han använt PLAYR SmartVest och SmartPod under fyra träningar med sin klubb, samt en gång under en match. 'Jag ville se hur mycket jag sprang under träningen, och sedan jämföra det med hur mycket jag sprang under matcher." PLAYR har en perfekt passform och kommer i olika storlekar, vilket gör att du kan använda den direkt på kroppen eller ovanpå tröjan.

Jag gillar verkligen PLAYR då jag kan använda det för att utvecklas som fotbollsspelare.

Vi frågade Yasin vad han gillade med med PLAYR, då produkten är skapade för olika saker. Yasin fokuserade på delen om att utveckla sig själv som fotbollsspelare då den motiverar honom till att bli ännu bättre. 'Jag gillar PLAYR för att jag kan använda den till att utvecklas som fotbollsspelare. Ett exempel på detta är att under en träning sprang jag sex kilometer. Detta motiverade mig att att springa ännu mer nästa träning, så jag pushade mig själv varje gång' - Och detta är vad PLAYR handlar om. Det ger dig verktygen du behöver för att bli ännu bättre.

Yasin berättar också att han inte känner av att han har PLAYR SmartVest på sig när han spelar, vilket är bra så den inte påverkar ditt spel. Detta var en av anledningarna till att han gillade produkten så mycket.

Fortsättning nedanför.

Vi kollar också närmare på funktionen, då det är själva grejen med produkten. PLAYR är enkel att använda, du sätter bara i SmartPod i SmartVest och du är redo att löpa. 'I början var det lite svårt att ta reda på hur den fungerade, men du behöver bara läsa manualen så är du igång sen, och du vänjer dig snabbt. Detsamma gäller appen, så fort du förstår hur den fungerar så går det bra.'.

Mina tre favoritfunktioner i appen är där du kan se hur många kilometer du sprungit, värmekartan och topphastighet

Som vi alla vet är appen full med grymma grejer, så vi ville kolla med Yasin om vad han han gillade bäst. Han gillade funktionen där man kunde se hur många kilometer man sprungit, värmekartan - där han kan se sitt rörelsemönster på planen, och hans topphastighet. " Efter varje träning eller match skyndar jag mig alltid tillbaka till omklädningsrummet för att koppla samman mobilen med SmartPod för att hur hur jag sprungit, antingen blir jag besviken eller glad, men det motiverar mig bara till att träna ännu hårdare."

.

En av funktionerna som vi på Unisport gillar är att man kan jämföra sig själv med proffsen, så vi ville fråga honom lite om detta: 'Den här funktionen är fantastisk och den bara motiverar mig ännu mer till att bli en bättre fotbollsspelare. Jag har alltid velat jämföra mig själv med de stora spelarna och nu är det möjligt med PLAYR-appen. Jag kan se om jag springer lika snabbt som proffsen."

Jag har några vänner och lagkamrater som också köpt PLAYR efter mig, så nu kan vi jämföra med varandra och bli ännu bättre

Det är inte bara möjligt att jämföra dig med proffsen. Du kan också jämföra dig själv med dina vänner och ta reda på vem som varit bäst under träningen. ' Några lagkamrater har också köpt PLAYR och vi burkar jämföra våra prestationer efter träningen för att se vem som gjort bäst ifrån sig.

PLAYR är en grym produkt för alla fotbollsspelare som vill bli ännu bättre. Tävla och jämför med dina vänner eller proffsen för att utvecklas. PLAYR är en perfekt julklapp!

Köp PLAYR här!