Nike lanserar Mercurial Liquid Chrome

23.11.2015

Skrivet av André Nilsson

Den här måndagsmorgonen släppte Nike sin senaste kollektion av fotbollsskor, som vi kommer att få se på fotbollsstjärnorna under vintern. Min personliga favorit från Liquid Chrome Pack är Mercurial, där både Vapor och Superfly ser grymt snygga ut med den nya skinande färgen.

Nike tar alltid väl hand om sina Mercurial-spelare och nya Liquid Chrome Pack är ett bra exempel på det. Den lila-skinande färgen ser otroligt fräsch ut och passar de snabba spelarna perfekt.

I stort sett alla som jag har frågat har hållit med om att Liquid Chrome är den snyggaste färgen som Nike någonsin har haft på sina kollektioner. Mercurial är den sko som står ut mest enligt mig, den passar riktigt bra i färgen.

En av personerna på vårt kontor som var mest uppspelt över den nya designen var Patrick från vår kundtjänst. När jag bad honom att beskriva den nya designen sa han följande: "Den nya färgen lyckas göra vad så många andra skor inte klarar av, den ser både stilig och fräck ut på samma gång. Jag älskar det!"

Här på Unisport-kontoret blir vi ganska lätt imponerade av nya skor. Jag kan dock inte minnas senast jag blev så här imponerad av en sko som jag blev av Mercurial från Liquid Chrome Pack. Vad tycker du om skorna?