Nike ger en touch av metallic till Magista Obra och Opus

24.11.2015

Skrivet av André Nilsson

Vid den här tiden förra året lanserades Nike Shine Through Pack. Tanken var att göra en sko som fångade uppmärksamhet och stod ut från mängden på fotbollsplanen. Den här veckan har Nike gett oss en ny häftig design. Häng med så tar vi en närmare titt på Magistans nya färguppdatering.

Jag ska vara ärlig med dig, nya Liquid Chrome Pack kollektionen är riktigt vacker. Magista Obra och Opus är dock de svagaste i kollektionen enligt mig. I vanliga fall är jag en stor fantast av Magista-designen men här blev jag inte speciellt imponerad. Kombinationen av metallic och grön passar inte lika bra ihop som de andra skorna.

Liquid Chrome Pack är det senaste släppet från Nike sedan Electro Flare Pack och jag ser fram emot att se alla spelare i de nya skorna. Förhoppningsvis redan ikväll när det är dags för Champions League. Det ska bli intressant att se om Mario Götze och de andra Magista-spelarna håller med mig om designen.

Du kan snart få tag på de nya Magista Obra och Opus. Skriv upp dig här för att ta del av det senaste ifrån skorna.

Om du följer oss på Snapchat kan du se att vår WebTV-värd Luca gillar Magista Obra bäst av alla skor i Liquid Chrome Pack. Jag antar att jag har mycket bättre smak än honom. Vem håller du med?

ALT_TAG