Om bara två dagar är det dags för final i Champions League och jag kan föreställa mig att Prilo, Tevez, Baragli och Piqué är riktigt taggade. Men vad mer har de gemensamt? Jo, alla kommer spela med nya Tiempo Legend Silver Storm Pack.

Visst, dessa spelare kanske fokuserar mer på själva pokalen än på sina fotbollsskor. Men jag kan inte låta bli att le när jag tänker på hur vackert det blir att se alla dessa Silver Storm Pack skor på planen i Berlin.

Elegans i sitt esse. Beställ dina Nike Tiempo Legend V här!

Nike Silver Storm Pack är skapad som den sista kollektionen innan de flesta fotbollsstjärnorna tar semester och ljusen på arenorna släcks. Men de gråa färgerna har en sista uppgift att lösa. Frågan är om Nike Tiempo Legend kommer spela en avgörande roll i Champions League-finalen.

Nike Tiempo Legend V från Silver Storm Pack är redo att göra ett sista avtryck innan sommaruppehållet. Jag själv tror att Tevez kommer hålla show med dessa skorna på sina fötter. Men vad tror du?