Damernas VM-kollektion presenterades redan i april, men under den lanseringen var det en sko som saknades; Hypervenom II Phantom. Det berodde på att skon ännu inte lanserats men nu när skon tagit världen med storm så har vi valt att kika lite närmre på damernas målfarligaste fotbollssko.

Vår lilla röstning på Snapchat avslöjade att våra följare föredrar Nikes Silver Storm Pack över damernas VM-kollektion. Personligen måste jag säga att kombinationen av neon och blå är en av de fetaste färgkombinationerna på länge. Det går knappt att beskriva med ord...

Beställ damversionen av Nike Hypervenom Phantom II här!

När det gäller nya Hypervenom II så vet jag inte riktigt om designen riktigt faller mig i smaken. Man bör dock tillägga att Hypervenom I är en av mina absoluta favoritskor. Men designen på denna VM-utgåva är så otroligt snygg att jag bara går runt och grämer mig över att skon inte tillverkas i storlek 45...

Det är första gången Nike har designat en hel kollektion för en damturnering och jag måste säga att de lyckats. Men vad tycker du? Föredrar du Silver Storm Pack elleR WMN World Cup kollektionen?