När jag tänker på Hypervenom så tänker jag på exakt den här färgen. Jag vet inte varför, men det bara är så. Det känns som en giftig och målfarlig färg. Mer än de andra. Jag hade den giftgröna utgåvan av Hypervenom I och nu när Hypervenom II släpps i en liknande utgåva blir det svårt för mig att stå emot.

Hypervenom-familjen är relativt ung, men har snabbt blivit väldigt populär bland fotbollsspelare runtom i världen. Introduktionen av Hypervenom II tidigare i år bidrog till hypen och de två första färgutgåvorna har blivit mottagna på bästa möjliga sätt. Nu har Nike lanserat en utgåva som endast kommer att användas av Neymar.

Hypervenom är skapade för den giftiga och målfarliga anfallaren som använder sin rörlighet för att sätta motståndarna ur spel. Neymar är den perfekta ambassadören för denna spelstil och jag ser väldigt mycket fram emot att få se den extraordinära brasilianaren med den nya färgutgåvan av Hypervenom på fötterna.

Efter att ha frågat några kollegor här på kontoret så går det snabbt upp för mig att jag är långt ifrån den enda som gillar skorna från Lightning Storm Pack. Joachim på vår danska kundservice hade svårt att dölja sin kärlek för de nya skorna: "Nya Hypervenom visar än en gång varför Nikes fotbollsskor är så populära. Jag gillar att skon är nästan helt grön och det kommer se riktigt skarpt ut på planen".

Varje spelare behöver det där lilla extra, till och med Neymar. Nikes nya Lightning Storm Pack Hypervenom ser till att Barcelonas storstjärna är redo för den kommande säsongen. Är de giftgröna skorna något för dig?