Toulouse överlever i Ligue 1 efter galet motivationstal

23.05.2016

Skrivet av André

Om du någon gång behöver motivation i livet ska du ta en titt på den här videon.

De senaste veckorna har varit väldigt känsloladdade, med både glädje och sorg. Det har lyfts pokaler, tårar har fällts efter nerflyttningar och andra har suckat av lättnad. Pascal Dupraz var väldigt pressad då hans lag Toulouse FC behövde vinna för att stanna kvar i Ligue 1 i Frankrike.

Han hade dock en plan...

...och låt mig säga att jag aldrig har stiftat bekantskap med Pascal Dupraz, men han hade gärna fått bli min personliga motivationstalare för varje gång jag ska ut och prestera. Medan jag gråter färdigt kan du se videon här ovanför.

Toulouse vann tillslut matchen med 3-2 efter ha legat under två gånger... Se höjdpunkter från matchen här.