WebTV och deras senaste EM-vecka

30.06.2016

Skrivet av André

Medan saker och ting börjar dra ihop sig i EM med slutspelet, tar grabbarna det lugnt i fina Nice i Frankrike. De ser tillbaka på den gångna veckan.

I fredags anslöt sig JayMike till resten av WebTV-gänget som varit bosatta i Nice i lite över en vecka nu. Här blev han introducerad för Camp Unisport av Joltter och Luca. Vi frågade vad de tyckt om den senaste veckan. Här är vad de hade att säga:

JOLTTER:

Jag blir tvungen att säga det: När Sverige åkte ut så dog en liten del av mig. Det har varit fantastiskt att träffa de svenska tjejerna och det har faktiskt varit det bästa vid den senaste omgången. Sen har även alla de lag jag stöttat på arenan förlorat, tråkigt nog. Nu vet jag inte riktigt vem jag ska hålla på.

Om du vill se mer av kläderna som grabbarna använder i Nice så hittar du hela vår Unisportlife Collection här.

JAYMIKE:

Först och främst är det verkligen kul att vara i Frankrike. Stämningen är helt fantastisk - jag var ute och såg Frankrikes åttondelsfinal mot Irland och det var helt galet! De blev helt galna när Griezmann gjorde sina två mål. Jag är dock lite besviken över att Pogba inte spelade i Paris Pack. Jag hoppas verkligen att han spelar i dem i kvartsfinalen. Sedan måste jag även kommentera Shaqiris mål mot Polen - VART KOM DET IFRÅN!?!?

LUCA:

Det var helt klart turneringen höjdpunkt när Tyskland äntligen hittade formen, och häftigt att jag fick uppleva det på min födelsedag. Bättre fotbollsupplevelse får man nog inte. Dock kunde supportrarna vara lite mer galna. Titta bara på Nordirland som sjunger "Will Grigg's on Fire", trots att han aldrig får komma in på planen.

Våra tre WebTV-värdar har varit i Nice den senaste veckan, men från och med i morgon så skiljs deras vägar åt då de ska vidare på resan. Du kan följa allt på vår Snapchat profil.

Lägg till Unisportlife på Snapchat här.