Det går hett till i FIFA16 'Play Beautiful' videon

18.09.2015

Skrivet av Niclas

Jag har sett den senaste EA Sports FIFA16-reklamen ett par gånger nu och jag har ännu inte lyckats få med mig allt som händer i videon. Kanske är det för att jag missar att se det, eller så är det bara för att videon är riktigt maxad!

Jag önskar att jag hade kunnat ta er genom videon, men det är nog bäst att ni ser den själva. Agüero går "head-to-head' med Messi, det är ett inslag med freestyle och även Alex Morgan uppträder. Så egentligen finns det allt man kan önska sig i en fotbollsvideo.

Även Kobe Bryant gästspelar och sparkar bollen i en basketkorg från den andra sidan av planen (Absolut inte fake, kan tilläggas). Så om du fortfarande läser; sluta upp med det och se videon! Du kommer inte att ångra dig.

FIFA16 lanseras om bara några dagar så det är dags att bygga upp hypen! Jag vet att jag iallafall kommer att grundlura mina vänner med den nya 'Bolasie Flick'-finten. Vilken var din favoritscen i videon?