Nike Free Hypervenom II - en gemensam kombination av fotboll och mode

17.10.2015

Skrivet av André Nilsson

När jag första gången såg Nikes Free Hypervenom II så var det inget snack om saken att jag skulle ha dem. Nu har Nike släppt nya färger och jag kan inte riktigt bestämma mig vilka jag ska välja mellan då alla är riktigt snygga. Dessa skor är något man bara måste ha!

Det är en sak att Nikes Free Hypervenom II ser otroligt läckra ut. Men att de också sitter så otroligt bra på fötterna gör dem nästan oemotståndliga. Free Hypervenom är är en sammanställning av olika element från Nike-produkter. Den har en överdel från Nike Skin, en siluett från Nike Chukka och sulan från Nike Free löparskon. Detta gör den ju nästan omöjlig att inte älska.

Du hittar alla Nike Free Hypervenom här.

Free Hypervenom är resultatet av Nikes senaste tillskott där fokus ligger på att sammanställa sport och mode. Nike FC är nog det bästa exemplet på denna utveckling. Dessa Free Hypervenom är också en inspiration från Nike FC:s kollektion med välkända designer som har resulterat i de här modellerna.

Jag vill inte skylla på att jag är ett stort fan av Nike produkter, men de här Free Hypervenom behöver man inte vara Nike supporter för att kunna gilla, eller?