Nike avslöjar en ny Tech Craft färguppdatering!

10.11.2015

Skrivet av André

Det gick så otroligt bra första gången och nu så är Nike redo att repetera framgången. Det amerikanska märket ger en elegant lädertouch till deras skor med en ny Tech Craft uppdatering. Ta en närmre titt på de nya färgerna här.

Med den senaste färguppdateringen så har Nike haft ett koncept där de baserar sina nya färger på skor som kommit ut förut. Den cirkeln upprepas än en gång då de nya Tech Craft skorna är tillverkade med samma neon färg som vi fick se på Electro Flare designen. Ett coolt sätt att länka tillsammans skorna på, vilket jag verkligen gillar.

Med det sagt, jag måste medge att den bruna färgen som har använts på läderöverdelen inte är min stil. Jag är vanligtvis ett stort fan av Nike men detta föll mig tyvärr inte i smaken. Det är såklart vad man själv gillar och föredrar men neonfärgen och det ljusbruna passar inte så bra enligt mig.

Detta ska dock inte få distrahera fakta att det här konceptet inte är annat än briljant och är något som jag verkligen gillade med föregående skor. Kvalitén som skon är tillverkad med är verkligen perfekt och om du vill ha en modern skodesign, men samtidigt föredrar en lädertouch, så finns det inga andra bättre skor på marknaden.

Skorna går att beställa från den 12e November. Få reda på när de finns tillgängliga genom att ta del av våra nyhetsbrev.

Den nya färgkombinationen kanske inte är min smak, men det finns så många fans av Nikes legendariska Volt färg, som definitivt kommer att älska dem. Är du en av dem?