Nya Hypervenom Liquid Chrome är en klar vinnare

24.11.2015

Skrivet av André

Det här är nog den häftigaste Hypervenom sedan den nya generationen släpptes i våras. Brons är den färgen som står ut mest i kollektionen och det är utan tvekan min favorit. Häng med här när vi tar en närmare titt på den nya färgen.

Det är ingen hemlighet att Hypervenom Phantom II är långt ifrån min favoritsko. Jag tycker att den första generationen var mycket bättre. Jag har inte heller gillat designen speciellt mycket men de här nya bronsskorna förändrar allt!

De ser så otroligt stiliga ut. Brons-touchen ger skorna ett unikt utseende som får mig att gilla skorna enormt mycket. Det är definitivt en färg som vi aldrig har sett förut. Allt jag har att säga är: Välkommen tillbaka Hypervenom, vi har saknat dig!

Nya Hypervenom Liquid Chome Pack är inte tillgängliga ännu. Men du kan skriva upp dig här och få reda på när de finns redo att köpa.

Liquid Chrome Pack är inspirerade av metallens färger och jag måste säga att Nike har skapat något väldigt intressant. Hypervenom är utan tvekan min favorit, vilken är din?

ALT_TAG