Adidas avslöjar en ny färg till deras X15.1

01.12.2015

Skrivet av André

Julen är snart här. Vi känner redan av julkänslan och det verkar adidas också att göra då de har presenterat en ny färgutgåva för deras X15 och X15 Primeknit. Ta en titt på de nya skorna som är skapade för spelarna som älskar att skapa kaos.

Det spelar ingen roll om du föredrar adidas X15 med eller utan Primeknit. Båda skorna är fullt utrustade för att kunna skapa kaos och krossa försvaret. Skapade med teknologier som X-Cage, X-Claw och Techfit Collar så har Luis Suárez, Karim Benzema och Diego Costa den bästa utrustningen för att kunna ta sig förbi de absolut bästa backarna.

Jag är aldrig rädd för att säga till folk vad jag tycker om skor. Även om de här inte är de värsta skorna jag sett så är dem ändå inte något för mig. Jag gillar personligen de rödsvarta skorna mycket bättre, mintfärgen med det rosa blir lite för mycket för min smak. Detta är som sagt bara min personliga åsikt, en del andra här på kontoret älskar dem!

Om du älskar nya adidas X15.1-färgen står du nu inför ett svårt val, Primeknit eller inte? Det är inget lätt val ska jag säga dig. Om du vill ha den absolut bästa komforten så är Primeknit rätt val. Önskar du den skarpaste touchen så är den vanliga ovandelen att rekommendera. Om du vill ha mer info om de båda skorna så hittar du vår jämförelse här.

adidas X15 kan förbeställas här redan.

Adidas X15.1 är verkligen ett par grymma skor och du har friheten att välja mellan Primeknit och vanlig överdel. Håller du med min åsikt om färgen, eller gillar du den?