Revolutionen är snart här. Vad revolutionen egentligen innebär kan vi inte avslöja riktigt än, men det mesta tyder på att Nike värmer upp inför något riktigt stort. Just värme är dagens nyckelord. Vill du veta varför? Då borde du fortsätta läsa här.

När jag var liten fick jag en speciell leksaksbil. Jag älskade leksaksbilar. Denna bilen var dock inte som alla andra leksaksbilar jag hade. Den skiftade nämligen färg beroende på om jag hade den i kallt eller varmt vatten. Jag tycker att det var den bästa bilen någonsin och jag hade med mig den överallt.

Ja, Hypervenom Transform byter färg när skorna blir varma! Beställ ditt par här!

Jag vet inte om Nikes designers hade samma leksaksbil som barn, men de har använt samma princip på nya Hypervenom Transform. Vid första ögonkastet kanske det ser ut som en vanlig, svart Hypervenom men Hypervenom Transform är mer än bara en blackoutad fotbollssko. När skon utsätts för värme skiftar den nämligen färg.

Nike har nämligen använt sig av en termisk teknologi som funnits i deras lab under en längre tid, problemet har bara varit att de inte hittat något bra tillfälle att använda teknologin på. Men så dök Hypervenom Transform upp och allt förändrades.

Historien slutar inte här. Ovandelen byter inte bara färg, den får även ett unikt mönster. Samma mönster som syntes på innersulan på Hypervenom Academy Pack. Mystiken kring detta mönster blev ännu mer intressant när vi insåg att Nike faktiskt tagit bort dödskallen på hälen och istället satt dit en spindel.

Hypervenom Transform kommer som en Limited Edition, beställ ditt par här!

Jag tycker att Hypervenom Transform är en av de coolaste fotbollsskorna någonsin och jag är inte ensam. JayMike är lika upprymd: "Det här är en av de sjukaste fotbollsskorna någonsin. När jag såg skorna för första gången så blev jag lite besviken, men när jag började gnugga på skon och mönstret trädde fram blev jag som ett litet barn i en godisbutik. Riktigt, riktigt fet idé bakom Hypervenom Transform."

Hemligheterna som Hypervenom Transform bär runt på kan vi inte riktigt avslöja ännu, men med tanke på de skor som både Neymar, Lewandowski och Isco tränat med så lutar det åt att en ny generation av Hypervenom är på gång. Först måste vi bara smälta Hypervenom Transform och en sak är säker; jag kommer ha med mig dessa skor vart jag än går...

En fotbollssko som skiftar färg. Det kanske bara är en onödig detalj, men en Hypervenom-älskare som mig får gåshud. Skon släpps som en Limited Edition och du bör vara snabb om du ska ha ett par! Vad tycker du om teknologin bakom Hypervenom Transform? Borde Nike använda det på fler skor?