Nike Free kollektionen är nog en av de mest populära skokollektionerna just nu. Inte bara för att skorna är sköna att löpa med, utan även för att man kan använda dem som sneaker och inte minst som gymskor. Det gör iallafall jag.

Nike Free är en väldigt populär gymsko, men de är inte helt 100% anpassade för att användas för den sortens träning. Det vill Nike självklart ändra på. Amerikanarna har nu lanserat nya Nike Free Trainer 3.0 så att Cristiano Ronaldo och alla andra Nike Free-fantaster kan prestera till max på gymmet.

Nya Nike Free Trainer är skapade för att ge dig den perfekta mixen av stabilitet och rörelsefrihet. Detta uppnås tack vare skons unika konstruktion. Således kan man nu ta sig an sin träning med fullt förtroende för sina skor.

Jag måste dock erkänna att jag tyckeer denna färgutgåva är lite knasig och jag är inte jätteförtjust i just färgerna. Men själva konstruktionen i skon ser extremt skarp ut och jag är övertygad om att det är en utomordentlig gymsko.

När jag frågar runt mina kollegor här på Unisport så är det väldigt få som inte har någon slags Nike Free sko där hemma. Det är en otroligt populär sko och nu kommer de även som en perfekt träningsmodell. Kommer du att skaffa ett par?