Tidigare under veckan kunde vi visa upp nya Umbro UX-2 i en elegant kombination av vitt, svart och neon. Men som vi tidigare varit inne på, så är det full rulle hos Umbro och idag presenterades även denna stilrena och klassiska färgutgåva av den nya skon.

Rent färgmässigt så är de två olika utgåvorna varandras motsatser, men jag kan inte låta bli att tycka att de på något sätt ändå är relativt lika. På den vita utgåvan var det svart som fick agera detaljfärg, men på den svarta har Umbro använt sig av en cinnoberröd nyans istället.

Köp dina nya Umbro fotbollsskor här!

Om jag jämför de två nyligen lanserade färgutgåvorna så måste jag ändå säga att jag föredrar den vita UX-2. Jag tycker att om man ska köra på en svart ovandel så kan man lika gärna blackouta skorna helt. Är jag helt ute och cyklar, eller vad tycker du?

Umbro har haft en fullspäckad sommar och de har tagit stora steg för att vara med i toppen av skomarknaden. Jag ser verkligen fram emot vad de har att erbjuda i framtiden, men just nu så ska jag vila mina ögon på de nya Umbro UX-2. Vad tycker du om Umbros fotbollsskor?