Idag är dagen som 659 miljoner Manchester United fans runtom i världen väntat på. Idag är dagen då adidas presenterar Manchester Uniteds nya hemmatröja. Men nu skippar vi snacket och tar en titt på tröjan istället.

Även om det nya samarbetet bara är en dag gammalt så är det inte första gången adidas designat en matchtröja till Manchester United. Mellan 1980 och 1992 var de ansvariga för Manchesterklubbens matchkläder och den ena ikoniska tröjan avlöstes av den andra. Jag älskar när märken skapar nya tröjor med inslag av dåtiden. Inte bara för att det hedrar klubbens historia, utan även för att det blir riktigt snyggt.

På den nya hemmatröjan har adidas tillfört ett unikt mönster på tröjans slut mot midjan. Detta mönster är inspirerat av Manchester Uniteds hemmaställ från 1990. Säsongen då Ryan Giggs debuterade för klubben som han sedan kom till att bli en legend i.

Visa din kärlek för Manchester United. Beställ den nya machtröjan här!

Här på Unisport finns det en del Manchester United supportrar och jag är en av dem. Ska jag vara ärlig, så var jag lite skeptisk till en början. Jag har år efter år imponerats av vad Nike lyckats skapa. Men efter att ha testat tröjan och kikat närmre på dess detaljer så måste jag säga att det här är en riktigt snygg matchtröja och jag ser fram emot att få se "The Three Stripes" på Old Trafford igen. Jag kommer självklart att köpa tröjan, men frågan är bara vilken spelare man ska ha på ryggen?

adidas och Manchester United är inte direkt främmande för varandra och nu är det dags att samarbeta igen. Tillsammans kommer dessa två giganter att skapa tröjor som är gjorda för framgång. Kan de leva upp till förväntningarna? Vad tycker du om den nya tröjan? Är du lika imponerad som jag?