Premier League drar igång på lördag och under veckan har stämningen varit lite speciell här på Unisports kontor. Här kan du höra vad jag och mina fotbollstokiga kollegor tror om våra lag inför säsongen.

Niilo (Chelsea) Jag har varit en Chelsea-supporter så länge jag kan minnas. Jag gillar deras typ av fotboll. Snabba omställningar och säkra i defensiven. Detta lyckas "The Blues" bra med genom spelare som Hazard och Diego Costa. Jag ser även fram emot att få se hur Falcaos säsong börjar. Jag tror inte att Uniteds spelstil passade honom lika bra som Chelseas och jag tror han kommer mer till sin rätt på Stamford Bridge. Jag hoppas och tror att vi kommer att få se den gamle gode Falcao igen.

Mathias (Aston Villa) Jag föddes till att bli en Villa-supporter och just året då jag föddes är faktiskt senast vi vann en titel. Jag har aldrig följt något lag som faktiskt vinner något, men jag kan tänka mig att det är ganska tråkigt och mindre spännande inför slutet av säsongen. Jag skulle vilja säga att det finns hopp för denna säsongen. Vi har fått in många spelare och det har skapat en konkurrens om platserna. Förhoppningsvis bidrar det till att alla ger 100%. Det är nästan omöjligt att gissa hur säsongen kommer sluta, men så länge vi gör det bättre än förra säsongen så är jag relativt nöjd.

Niclas (Manchester United) För mig började allt år 1996 då Manchester United värvade Ole Gunnar Solskjær från Molde. Ända sedan dess har jag varit en "Red Devil" och jag kan inte direkt säga att det varit påfrestande. Vi har blivit lite bortskämda med titlar och vinster under åren, men de senaste säsongerna har verkligen satt vår lojalitet på prov. Jag gillar förstärkningarna vi gjort på mittfältet, men är fortfarande lite orolig över vårt mittförsvar och anfall. Att nå Champions League genom playoff är ett måste och samma sak med att hamna på topp fyra i Premier League den här säsongen. Det kanske inte är så troligt, men jag hoppas verkligen att vi kan utmana de andra storlagen i titelracet. Jag skulle säga att Chelsea och Arsenal är våra största konkurrenter denna säsongen.

Danny (Manchester City) Jag har hållt på Manchester City ganska länge nu och har även besökt Etihad Stadium ett flertal gånger. Det är positivt att vi inte tappat så många spelare inför säsongen och jag hoppas balansen på vårt mittfält blir lite bättre, så att Touré slipper göra allt jobb själv. Om Agüero och Silva håller sig hela och Kompany lyckas hamna på rätt köl så tror jag att vi har en chans att vara med i den absoluta toppen. Det är många "om" och jag tror att vi kommer sluta på en andra- eller tredjeplats med Chelsea och Arsenal som största utmanare. Jag tror inte Manchester United kommer kunna slåss om titeln, men vi måste kämpa stenhårt för att hålla oss ovanför dem i tabellen.

Marius (Arsenal) Jag har höga förväntningar på denna säsongen och jag tror att vi kommer vara bättre än på länge. Även om jag älskar Arsenal så tror jag inte vi kommer att nå hela vägen. Jag är rädd för att Chelsea kommer att vinna igen och tror Arsenal slutar på andraplats. Anledningarna: Chelsea vann förra året och jag tror inte de kommer spela sämre. Cech är en bra värvning till Arsenal och nu saknar vi bara en riktigt bra anfallare och en defensiv mittfältare. Jag håller på Arsenal eftersom jag gillar klubbens filosofi, spelsätt och självklart Arsene Wenger. Visst, vi kanske inte har varit bortskämta med titlar, men sättet vi hanterat våra utmaningar är jag stolt över. Jag har hållt på Arsenal sedan jag var 9-10 år gammal och har även sett spelare som Henry, Bergkamp och Vieria live på Highbury. Jag hoppas vi får uppleva gyllene dagar igen.

Thomas (Tottenham) Jag föredrar att prata om tro, hopp och kärlek framför förväntningar. Men självklart hoppas jag att vi kan nå en Topp-4 placering och det är nog inom räckhåll. Vi skulle behöva en eller två starka anfallare och kanske en mer meriterad och erfaren spelare på mittfältet. De andra storlagen har visat större ambitioner under sommarens transferfönster och det kan sluta illa för oss. Jag har varit Tottenham-supporter så länge jag kan minnas, så jag har varit med om både glada, och mindre glada stunder. Nu är det upp till bevis för Harry Kane, Eriksen och Lloris att ta Spurs från White Hart Lane till guld.

Mathias (Liverpool) Till skillnad från de flesta andra Liverpool-supportrar så är jag en realist. De senaste säsongerna har varit nästan fantastiska, men denna sommarens nyförvärv ger mig hopp inför kommande säsong. Förra sommarens inköp var inga direkta stjärnspelare, men Benteke har visat att han har vad som krävs i Premier League. Han är en spelare som klarar pressen i de stora matcherna och han kommer att vara en bidragande orsak till att vi når Topp-4. För mig är det viktigast i år.

Olika åsikter från alla håll och kanter, men allt kan inte gå enligt mina och mina medarbetares önskemål. Det får bara plats fyra lag i toppen, vilka fyra tror du att det blir?