Festligheterna fortsätter i Frankrike

19.06.2016

Skrivet av André

Med den andra omgången avslutad i Frankrike har EM verkligen kommit igång. Därför tar vi en titt på hur det sett ut de senaste matcherna.

Omgång två är avslutad och det har varit massor av känslor på spel. Joltter och Co. tar ännu en gång en tillbakablick på vad som hänt i Frankrike.

EM i Frankrike är verkligen igång nu kan man säga. Frankrike själva har lyckats att ta sig till slutspelet och Island fick en poäng med sig i sin första match mot Portugal. Mästerskapet har massor av häftiga höjdpunkter, men vad säger våra värdar om omgång två?

JOLTTER:

Under VM i Brasilien 2014 var jag där och det var en grym stämning. Men supportrarna här i Frankrike är helt fantastiska! Jag har varit i Paris, Bordeaux och Toulouse nu och de blir bara bättre och bättre för varje dag. Jag var och såg på Sverige - Italien och kan inte beskriva hur fett det var. Om man följer mig på Snapchat kan man få en liten bild av hur det var. Det är en fest varje dag!

Glöm inte bort att följa grabbarna på Youtube, Snapchat och på Facebook varje dag.

LUCA:

Jag blev väldigt besviken efter Tysklands match mot Polen. De spelade ganska dåligt i den matchen. Jag förväntar mig att de rycker upp sig inför den sista matchen. Utanför planen är det som en stor fest. Det känns som alla bara bli gladare och gladare och mer festligare. Det är häftigt att vara en del av detta.

JAYMIKE:

Det har verkligen varit många överraskningar. Särskilt Island och Albanien har överraskat mig positivt. Sen kan jag även säga att Englands seger mot Wales gjorde mig riktigt glad. Rashford gjorde ett bra intryck på mig - jag hoppas han får göra mål i turneringen! Sen får vi inte glömma att nämna: Paris Pack. Den är verkligen häftig! Färgerna passa perfekt!