Black Friday är en perfekt möjlighet för billiga fotbollsskor

21.11.2016

Skrivet av Jakob

Vem älskar inte ett bra Black Friday-erbjudande? Jag vet att jag gör det. Om du vill veta vad jag kommer leta efter på den stora dagen så kan du läsa om det här.

Låt mig då få det sagt med detsamma: Jag älskar Nike Mercurial, och det kan jag inte vara ensam om att göra. Därför ska du agera snabbt på fredag om vill ha tag i ett par, för de kommer att gå åt snabbt.

Med det sagt är jag också en människa som tar väl hand om mina fotbollsskor och sneakers och vill alltid att de ser fräscha ut. Därför kommer jag också att kolla på produkter som Jason Markk och Crep Protect. Jag har alltid det hemma då man aldrig kan då nog av det. Om du är lite skeptisk till att produkterna fungerar kan jag tala om för dig att de faktiskt gör det!

En produkt som det pratas för lite om i fotboll är NikeGrip Lightweight-strumpor. Det är även något som jag kan rekommendera att du håller utkik efter på vår sida.

Du kan skriva upp dig för vårt Black Friday-nyhetsbrev här och få information om vilka produkter som lär bli nersatta.