Utnyttja Black Friday för att få tag på bra inomhusskor

21.11.2016

Skrivet av Philip

Black Friday är alltid en bra möjlighet att spara lite pengar. Du kan nog redan gissa vad jag kommer att hålla utkik efter på fredag...

När jag är ute och uppträder och tävlar är det extremt viktigt att jag har den rätta utrustningen så jag känner mig bekväm att freestyla. Jag har bara en chans att sätta mina tricks, så därför kan jag inte chansa. Om du som mig älskar freestyle eller futsal, inomhus- och streetfotboll, kan jag rekommendera att du tar en titt på inomhus- och streetskor.

Här kan jag rekommendera Joma. Men även adidas har några riktigt bra alternativ. Även Nikes FootballX är självklart omöjlig att undkomma där min personliga favorit är TiempoX.

Ingen freestyle utan boll och därför rekommenderar jag att du håller koll på Monta bollarna. Kanske blir det en prissänkning även där.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att inte missa något under Black Friday.