Håll utkik efter sneakers och Nike Magista på Black Friday

21.11.2016

Skrivet av Valtteri

Black Friday är en helt galen dag. Nu är det inte längre Black Friday bara, utan mer "Black Week"! Massor av bra erbjudanden som man bara måste älska!

Jag gör alltid en ordentlig research innan jag går ut och investerar i en ny utrustning och det gäller även priserna. Du kan vara säker på att Unisport kommer vara redo med grymma erbjudanden från och med det ögonblicket klockan slår 00:00 på fredag den 25 november.

Vad ska du då letar efter? Om du känner mig bra nog vet du om att jag älskar sneakers. Så jag kommer hålla ett öga på vår sneakers-avdelning. Vi har till exempel massor av Nike Air Max sneakers liggande, kanske blir de prissänkta en aning?

Ett litet tips från mig: Om du vill ha möjligheten att köpa ett par billiga fotbollsskor, rekommenderar jag att du håller ett öga på Magista Opus 2 eller evoTOUCH Pro. De skorna är enligt mig utan tvekan de bästa skorna från 2016, så jag kommer garanterat hålla ögonen på dem.

Gå in på vår Black Friday-sida och håll dig uppdaterad.