Hör vad Giveaway-vinnarna har att säga om fotbollsskorna de valt

14.08.2017

Skrivet av André

Ibland på hemsidan har vi tävlingar som du säkert sett eller till och med deltagit i. I de tävlingarna ger vi bort ett par gratis fotbollsskor till en lycklig vinnare som anmält sig till vårt nyhetsbrev. Hör vad de tidigare vinnarna har att säga om skorna de valt.

Kom ihåg att anmäla dig till vårt nyhetsbrev för att få alla de senaste nyheterna och erbjudandena.

Tina Roager (Danmark) - adidas Målvaktshanske ACE Trans Ultimate

Handskarna är för min 13-åriga son som varit målvakt de 6-7 senaste åren. Under de senaste åren har vi sett att säkerhet och vaddering i handsken blivit viktigare. Skotten blir hårdare och vi har flertal gånger fått åka till sjukhuset med fingrarna. Vi har valt denna handsken för att den har en bra passform och greppyta. Båda aspekterna är viktiga.

Tom Erik Johansen (Sverige) - ACE 17.1 Primeknit FG/AG

Jag har varit väldigt nöjd med mina tidigare skor från adidas och efter ha använt X ville jag nu testa ACE, som ser ut att vara en riktigt bra sko.

Jakob Vikær Jensen (Danmark) - adidas ACE 17+ PureControl FG/AG

Jag har valt dessa skorna för att de ser riktigt bra ut. FG/AG-systemet är grymt för att man kan spela på båda underlagen och därför få samma känsla varje match. Även den nya Boost-innersulan är viktig, då den ger komfort på hårda underlag.

Emil Pedersen (Sverige) - adidas X 16+ PureChaos FG/AG

I dessa skor så sticker man ut gentemot alla andra.

Sirpa Iikkola (Finland) - Nike Hypervenom Phantom 3 FG

Hypervenom är för spelarna som vill utvecklas och bli snabbare och smartare varje match.

Matt Bullock (England) - Adidas X16 + PureChaos SG

Jag har alltid använt adidas-skor och varit fast med Predator-silon. Det var tråkigt att de försvann. Jag har inte velat använda något annat märke men när jag såg dessa ville jag ha dem direkt! Jag spenderade timmar med att kolla videos och läsa reviews, samt se stjärnorna göra sin sak i skorna. Det fick mig att drömma om att använda dem.

Den snörningslösa designen, Sprintframe och Non-Stop Grip är bara några teknologier som enligt mig gör adidas och dessa skorna bäst på marknaden! De olika färgvarianterna som lanserats har varit iögonfallande och när jag såg "Blue Blast"-versionen, visste jag att det var skorna jag ville ha.

Kai Schötteler (Tyskland) - Adidas Ace 17+ PureControl

Jag valde de här skorna för att jag gillar utseendet. Passformen är också väldigt bekväm.

Jakob Crettaz (Österrike) - Adidas Ace 17+ Pure Control FG/AG

Jag har valt adidas 17+ PureControl för att jag gillar utseendet och jag är övertygad om att det är de bästa skorna på marknaden.

Priscilla Troost (Holland) - Nike Hypervenom 3 DF AG Pro

Jag har valt dessa skorna för att jag är anfallare. Jag har använt Nike-skor under många år och den här modellen var precis vad jag letade efter. Jag hoppas de kommer hjälpa mig att göra många mål.